ESDI logo

Spiritueel coach

Trance Healing, Trance Medium, Energetische massage, Pleiadian Lightwork

Stel hier jouw vraag Afspraak maken

Trance Healing

Trance Healing is een behandelvorm waarbij de klant zowel met als zonder contact met het lichaam kan worden behandeld. De krachtige energie wordt gebundeld via de handen van de behandelaar en doorgezonden naar het lichaam. Daar zorgt de energie ervoor dat het lichaam weer in balans wordt gebracht. Pijn en klachten zullen worden verlicht of zelfs verdwijnen.

Krachtige energie

De krachtige energie van de Trance Healing stimuleert het lichaam om pijn te verminderen en klachten te verlichten en in sommige gevallen te laten verdwijnen. Deze energie zorgt voor het lichaam op het moment dat het nodig is en brengt het in evenwicht. Trance Healing wordt over het algemeen als heel prettig ervaren. Klanten voelen zich rustiger, prettiger, energieker en slapen dikwijls beter. Ook als je geen klachten hebt is een behandeling zeer nuttig om het lichaam in balans te houden en daardoor gezond te blijven. Trance Healing is geschikt voor elke leeftijd en kent geen contra-indicaties.

Geloof of niet?

Je hoeft niet te geloven in Trance Healing. Het is een zeer intelligente energie die zijn werk in alle gevallen doet. De enige manier om erachter te komen of Trance Healing voor jou uitkomst kan bieden, is het gewoon uitproberen.

Behandeling

De bijzonder krachtige, helende energie wordt via Suze overgebracht op de klant. Deze energie is al zeer duidelijk waarneembaar aan het begin van de sessie. Het stimuleert het lichaam om pijn te verminderen, klachten te verlichten of zelfs te laten verdwijnen. De behandeling werkt voor veel soorten klachten, maar tevens op de oorsprong van ziektes, waarvan huisarts of specialist menen dat slechts de symptomen te behandelen zijn en 'je ermee moet leren leven'. Zelfs 'onverklaarbare' aandoeningen kunnen worden opgelost.

Trance Healing

Wat brengt het mij?

Probeer het en je zult zeker niet teleurgesteld worden.
Stel hier jouw vraag Afspraak maken