ESDI logo

Spiritueel coach

Trance Healing, Trance Medium, Energetische massage, Pleiadian Lightwork

Stel hier jouw vraag Afspraak maken

Energetische massage

Energetische massage is een behandelvorm waarbij de klant met energie tijdens een massage wordt behandeld. De krachtige energie wordt gebundeld via de handen van de behandelaar en doorgezonden naar het lichaam. De massage en de energie zorgen ervoor dat het lichaam weer in balans wordt gebracht.

Het pure lichaam

Ons lichaam is geboren met een zuiver en schoon energie veld. Door de jaren heen zorgen trauma’s er voor dat het lichaam zich vult met blokkades. Enkele voorbeelden daarvan zijn schrikreacties, overlijden ouders, lichamelijk geweld etc.. Naarmate we ouder worden zetten deze blokkades zich vaster in het lichaam waardoor energie in het lichaam steeds moeilijker stroomt.

De energetische massage zorgt er voor dat je terug kunt komen naar je pure lichaam. De pure energie tijdens de energetische massage stroomt door de energiebanen van je lichaam en de massage masseert de blokkades in je lichaam weg. Deze combinatie stimuleert je lichaam om de blokkades op te ruimen en uiteindelijk je pure lichaam weer terug te krijgen.

Voor wie?

Energetische massage is een zachte massage, maar de energie zorgt voor een diepe uitwerking op het lichaam. Ook als je geen klachten hebt is een behandeling zeer nuttig om je lichaam in balans te houden en daardoor gezond te blijven. Energetische massage is geschikt voor elke leeftijd en kent geen contra-indicaties.


Behandeling

Door buik, benen en rug zacht te masseren in combinatie met energie, zal er elke keer een nieuwe laag open gaan in je lichaam. De massage heeft een drainerend effect, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Keer op keer zul je meer energie hebben, beter in je lichaam komen en weer volledig kunnen leven.

De massage bestaat uit minimaal 5 behandelingen. De tijd tussen elke behandeling is minimaal 6 en maximaal 10 dagen voor een optimale werking. Nadat er 5 behandelingen zijn gedaan is er een periode van rust. Waardoor jouw lichaam kan wennen aan de nieuwe open staat. Jouw lichaam en geest worden bewuster van het weer dicht zetten van blokkades, hierdoor kan je zelf gaan herkennen wanneer weer te werken aan nieuwe of terugkerenden blokkades in het lichaam.

Wat brengt het mij?

Probeer het en je zult zeker niet teleurgesteld worden.


Stel hier jouw vraag Afspraak maken